Yhteydenotto 0

Yhteydenotto

Sovi ilmainen palveluesittely, joka ei sido sinua mihinkään.  Ota siis yhteyttä: vain yhdessä voimme kartoittaa eri palveluvaihtoehdot sekä seniorin yksilölliset toiveet ja tarpeet. Halutessasi voit jo nyt lähettää meille perustietoa yhteydenottomme tueksi. Voit myös soittaa suoraan palvelunumeroihimme 010 524 0300 tai 09-315 83 204 arkisin 8.30-17.30 välisenä aikana. Muista kysyä myös kuukauden räätälöidyistä tarjouksista, juuri sinulle!

Onko tarpeesi kiireellinen?

Mikäli tarvitset hoiva-apua kiireellisesti, ota yhteyttä suoraan pikapäivystykseen numerossa 041 484 3614. Pikapäivystys palvelee arkisin klo. 8.00-22.00. Pyhäpäivisin ja viikonloppuisin voit lähettää tekstiviestin tai WhatsApp -viestin. Yhteydenoton vasteaika 1 h.
 

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut saattaisivat soveltua

itsellenipuolisolleniisälleni ja/tai äidilleniisovanhemmalleni

Palveluasiakkaan ikä

60-70 vuotta71-80 vuottayli 80 vuottamuu ikä

Palveluasiakkaan asuinkunta*

Palvelumme on tällä hetkellä tarjolla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Alennuskoodisi

Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita se yllä olevaan kenttään.

Palvelun toivottu alkamisajankohta*

Työvuorosuunnittelua helpottaaksemme ilmoita palvelun toivottu alkamisajankohta.

Haluan tietoa kotitalousvähennyksen jakamisesta lähiomaisten kesken.

OMAT TIETOSI

Vapaamuotoiset kysymykset (esim. mistä palvelusta olet kiinnostunut):

 

* -merkityt kohdat ovat pakollisia. Otamme yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa yhteydenotostanne.

Ystävällisin terveisin

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Katuosoite: Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki
Postiosoite: PL 472, 00101 Helsinki
Puh. 010 524 0300
asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi

Hoiva- ja hyvinvointipalvelut ikääntyville ja senioreille. Kaikki palvelut samasta osoitteesta. Ihmislähtöisesti ja lämmöllä.

Ajankohtaista 0

Ajankohtaista

 

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden ajankohtaista osiossa saat tietoa mm. toimintamme kehittymisestä, ajankohtaisista kilpailuista, kampanjoista sekä senioreiden hyvinvointiin liittyvää informaatiota.

Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.

FB-f-Logo__blue_57twitter-bird-white-on-blue

 

 

 

 

Kilpailut & Kampanjat

 

Katso ajankohtaiset kampanjat myös Facebook -ja/tai Twitter-sivuiltamme. Seuraa meitä somessa, osallistu kilpailuihin ja voita rahanarvoisia hyvinvointietuja!

 

Resurssit, Tiedotteet & Videot

28.2.2017

Sisältöä elämään! ja fastroi - Omaisviestintä-1

Lue lisää täältä Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden perustajan Jari H. Heleniuksen mietteitä Fastroi Oy:n toimittamasta Omaisviestintä-palvelusta.

17.10.2016

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tuo asiakkailleen Fastroi Oy:n Omaisviestintä-palvelun ensimmäisenä Suomessa

Lue uudesta Omaisviestintä-palvelusta lisää lehdistötiedotteesta.

11.12.2015

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Helsingin kaupungin palvelusetelituottajaksi

Sisältöä elämään!® palveluita saa nyt myös Helsingin kaupungin myöntämällä palvelusetelillä. Katso lisätiedot ja ota yhteyttä jo tänään!

29.9.2015

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut ja Stella Kotipalvelut Oy yhteistyöhön

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut laajentaa palvelutarjontaansa kattamaan myös turvapuhelinpalvelut Stella Kotipalvelut Oy:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä.

14.9.2015

Tule mukaan hyvinvointimessuille 10.10.2015!

Jo viidennen kerran Vantaan Energia Areenalla. Tule mukaan tutustumaan hyvinvointialan tarjontaan lauantaina 10.10.2015 kello 10.00-16.00. Esittelijöinä toimivat mm. hyvinvointialan yhteisöt, vapaaehtoistoimintaa tarjoavat yhdistykset, yksityiset palveluntarjoajat ja tietysti Sisältöä elämään!®hoiva- ja hyvinvointipalvelut. Tilaisuus on maksuton. Lisätietoja tapahtumasta saa järjestäjän kotisivuilta hyvinvointimessut.com

27.3.2015

Nyt tarjoamme myös kotihoitopalvelut!

Huhtikuusta 2015 alkaen tarjoamme hoiva- ja hyvinvointipakettiasiakkaillemme myös mahdollisuuden saada kotihoitopalvelut edullisella kertaveloituksella. Lisätietoja saa asiakaspalvelustamme numerossa 010 524 0300 arkisin 8.30-17.30, sähköpostitse info@sisaltoaelamaan.fi, www-sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta tai verkkosivuillamme olevan chat-aplikaation kautta.

16.3.2015

Palvelumme esittäytyy!

Olemme 25.3.2015 Kampin palvelukeskuksessa Helsingissä esittelemässä palveluamme. Tervetuloa paikan päälle juttelemaan lisää palveluistamme ja siitä, kuinka me voimme tukea ikääntyvää läheistäsi kotona asumisessa. Tapahtuma alkaa kello 10.00 ja päättyy kello 14.00.

22.1.2015

Kiinnostaako yrittäjyys hoiva- ja hyvinvointialalla?

Etsimme joukkoomme aktiivisesti franchiseyrittäjiä kautta maan! Jos haluat olla mukana luomassa ikääntyville hyvän elämän omassa kodissa ja olet valmis laittamaan itsesi likoon emoyhtiön tuella, sinusta voi tulla uusi Sisältöä elämään!®-franchiseyrittäjä.

Lisätietoja franchiseyrittäjyydestä saat alla olevan linkin kautta ladattavasta pdf-esitteestä, Franchiseyrittäjäksi?-sivuilta tai ottamalla yhteyttä Jari H. Heleniukseen puhelimitse 050 341 6042 tai sähköpostilla jari.helenius@sisaltoaelamaan.fi

Sisältöä elämään!®-franchiseyrittäjäksi?

17.12.2014

Toivotamme kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille oikein rauhallista joulunaikaa ja onnea vuodelle 2015. Lämmin kiitos yhteistyöstä vuoden 2014 aikana.

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut joulutervehdys

27.11.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Yelp.fi palvelun jäseneksi marraskuusta 2014 alkaen.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden antaa erittäin läpinäkyvää palautetta palvelustamme, josta toivottavasti on hyötyä myös muille, jotka miettivät ratkaisuja ikääntyvien omaistensa osalta. Yelp.fi mahdollistaa tämän ajatuksen erittäin hyvin.” toteaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja ja perustaja Jari H. Helenius.

24.11.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Apuhaku portaalin jäseneksi marraskuusta 2014 alkaen.

”Yhteistyö Hakukolmio Oy:n tuottamassa Apuhaku portaalissa mahdollistaa laajemman näkyvyyden hyvinvointipalvelullemme sekä läpinäkyvän vertailun muiden portaalissa olevien palveluntarjoajien välillä. Apuhaku portaali edesauttaa myös oikea oppisen ”markkinapaikan” syntymisen hoiva- ja hyvinvointipalveluille, jota tarvitsemme jotta asiakaslähtöiset palvelut voivat kehittyä.” toteaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja ja perustaja Jari H. Helenius.

21.11.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Suomi-Seuran kanssa yhteistyöhön syksystä 2014 alkaen.

”Yhteistyö Suomi-Seuran kanssa mahdollistaa hyvinvointipalvelumme näkyvyyden myös ulkosuomalaisille. Huoli omaisista kasvaa etenkin fyysisen etäisyyden kasvaessa. Olin itse vastaavanlaisessa tilanteessa isäni elinaikana.” toteaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja ja perustaja Jari H. Helenius.

19.9.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Ketju.fi -palvelun jäseneksi syyskuusta 2014 alkaen.

”Liittyminen Ketju.fi -palvelun jäseneksi on looginen jatke franchise-toimintamme kehittämisessä. Yhteistyö tuo hyvää lisänäkyvyyttä franchise-mallimme esittelylle potentiaalisille yrittäjäkandidaateille.” toteaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja ja perustaja Jari H. Helenius.

Ketju.fi -verkkosivuilta löydät lisätietoa mm. franchiseketjumme tietoihin, taloustietoihin, yrittäjärekrytointiin yms.

Franchise

8.9.2014

Omaishoitajia ei saa unohtaa. Katso Hyvä Ikä -tapahtuman blogi alla olevan linkin kautta.

Hyvä Ikä & Terve Aikuinen -tapahtuman blogi puhuttaa

HI14_logo_pvm_mukana

6.8.2014

Syksy on uuden alku. Katso Hyvä Ikä -tapahtuman blogi alla olevan linkin kautta.

Hyvä Ikä & Terve Aikuinen -tapahtuman blogi puhuttaa

HI14_logo_pvm_mukana

26.6.2014

Vanheminen – rohkeutta, taitoa ja arpaonnea. Katso Hyvä Ikä -tapahtuman blogi alla olevan linkin kautta.

Hyvä Ikä & Terve Aikuinen -tapahtuman blogi puhuttaa

HI14_logo_pvm_mukana

30.6.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Taloportaali.fi palvelun jäseneksi kesästä 2014 alkaen.

25.6.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Järvenpään kaupungin säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi.

”Vaikka palveluseteli kohdistuu vain tarjoamiimme tuntipalveluihin, tämä antaa meille suuren mahdollisuuden tuoda ensiluokkaista palvelua Järvenpäässä asuville ikäihmisille” toteaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja Jari H. Helenius. Lue lisää Järvenpään kaupungin kotisivuilta alla olevasta linkistä. Muista myös tutustua tuntipalveluidemme tarjouksiin!

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottaja

16.6.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut mukana Hyvä Ikä ja Terve Aikuinen -messuilla Tampereella 25.-26.9.2014. Tule mukaan tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää, kuinka läheisesi voi nauttia hyvästä elämästä omassa kodissa arjen haasteista huolimatta. Lue messujen tiedote alla olevan linkin kautta.

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – Hyvä Ikä ja Terve Aikuinen-messut 2014

HI14_logo_pvm_mukana

3.6.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut Suomen Franchising Yhdistys ry:n ehdokasjäseneksi kesäkuusta 2014 alkaen.

”Tämä merkitsee meille hyvin paljon pyrkimyksessämme rakentaa maan kattava palveluverkosto aidosti senioreita arvostavalla palvelumallilla” toteaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja ja perustaja Jari H. Helenius. Lue aiheesta lisää Suomen Franchising Yhdistyksen verkkosivuilla alla olevan linkin kautta.

Sisältöä elämään!® -Franchising

HI14_logo_pvm_mukana

15.5.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – Vastuuta seniorin ruokailuun! Lue aiheesta lisää siirtymällä alla olevasta linkistä Olla55+ verkkolehteen.

Vastuuta seniorin ruokailuun!

18.2.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut mukana laajassa palveluiden vertailussa. Lue lisää Helsingin Sanomista

5.2.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – kenelle palvelunne on tarkoitettu?

17.1.2014

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – kuka on Senioriassistentti?

16.1.2014

Olemme mukana Sitran ”Uusi turvallisuus -foorumin” avoimessa ideahaussa. Lue lisää Sitran sivuilta

10.1.2014

Omavalvontasuunnitelmamme on valmis – voit tutustua siihen Rekisteriselosteessamme

2.1.2014

Lehdistötiedote-Jalokiviperhe laajentuu uuden Smaragdi-hyvinvointipaketin myötä

5.12.2013

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – mistä kaikki alkoi?

 

28.11.2013

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – hoivapalveluidemme esittely Jari H. Heleniuksen toimesta

 

25.11.2013

Tietoa hoivapalveluiden kehittymisestä maassamme.

Hoivapalvelut-lehti.fi

 

24.11.2013

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut – palvelun esittely

 

29.10.2013

Lehdistötiedote-Seniorin hyvä elämä omassa kodissa

 

27.10.2013

Hyödyllistä tietoa mihin olet oikeutettu ja siitä kuinka oikeutesi palveluihin todennetaan.

Tietoa kansalaisten palveluista

 

16.10.2013

”Olemme ylpeitä siitä että saamme tehdä yhteistyötä Suomen parhaimman eHealth -ratkaisu toimittajan kanssa. Fastroi Oy:n toimittama HILKKA® kotihoito-järjestelmä antaa toiminnallemme kaiken tarvittavan liikkuvaan työhön ja mahdollistaa toimintamme skaalautuvuuden jatkossa ” totetaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja Jari H. Helenius.

Fastroi Oy:n HILKKA®: Suomen paras eHealth sovellus

 

08.10.2013

Vastaava Senioriassistenttimme, Tarja-Riitta Tauriala-Rasi, oli esitelmöimässä kesällä 2013 valmistunutta pro graduaan 08.10.2013 Aktiviiset Seniorit ry:lle. Lue lisää Tarja-Riitan positiivisista näkemyksistä voimaantumiseen alla olevasta linkistä.

”Tää on aika virikkeellinen juttu” -pro gradu esitys 08.10.2013

Lisätietoja esityksestä ja pro graduun liittyvistä asioista saa Tarja-Riitalta numerosta 050 340 4565.

 

03.10.2013

Kuinka senioreiden hyvinvointi rahoitetaan? Mielenkiintoisia näkemyksiä yhteiskunnallisesti tärkeästä aiheesta.

Senioreiden hyvinvoinnin rahoitus – Finanssialan Keskusliitto

 

02.10.2013

Kuinka ihmisten tulee varautua, jotta hoiva- ja hyvinvointi on taattu? Tutkimus asian ytimessä.

Yksityisen varautumisen lähtökohdat tulevaisuuden hoiva- ja hyvinvointipalveluissa

Save


Media 0

Kuvapankki medialle

 

sisaltoa-elamaan-kuvitus

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut -kuvitus

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut -kuvitus

 

palvelupaketit

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut -logo palvelupaketit

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut -logo palvelupaketit

 

sisaltoa-elamaan-logo-tekstilla

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut -logo tekstillä

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut -logo tekstillä

 

Toimitusjohtaja Jari H. Helenius

Toimitusjohtaja Jari H. Helenius. Kuva: Robert Lindström

Toimitusjohtaja Jari H. Helenius. Kuva: Robert Lindström

 

Toimitusjohtaja Jari H. Helenius

Toimitusjohtaja Jari H. Helenius. Kuva: Robert Lindström

Toimitusjohtaja Jari H. Helenius. Kuva: Robert Lindström

 

Lisäkuvituksissa ja muissa mediaan liittyvissä asioissa ottakaa ystävällisesti yhteyttä media@sisaltoaelamaan.fi

Save

Save