Tarja-Riitta Tauriala-Rasi

Nimeni on Tarja-Riitta Tauriala-Rasi ja toimin Vastaavana Senioriassistenttina eli palveluidemme vastuuhenkilönä. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri, pääaineenani gerontologia. Yrityksemme palveluiden vastuuhenkilönä vastaan sekä omien asiakkaideni palvelemisesta että hoiva- ja hoitohenkilöstömme rakentamisesta ja kehittämisestä. Pidän huolen siitä, että palvelumme laatu ylittää odotuksenne ja että toimimme palvelulupauksemme ja arvomaailmamme mukaisesti päivittäisessä asiakastyössä.

Minulla on hyvin laaja kokemus senioreista asiakkaina, niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta. Ennen nykyistä asemaani toimin mm. Espoon Eläkekotisäätiön palvelutalo Hopeakotkassa palvelutalovastaavana, Gaius-säätiön Heseva-kodissa osastonhoitajana ja Mainio Vireessä vastaavana hoitajana.

Luonteeltani olen rauhallinen, sinnikäs ja elämälle ja uudelle tiedolle utelias. Haluan osaamisellani ja kokemuksellani tarjota uudenlaisen senioreiden hoiva- ja hyvinvointipalvelu kokemuksen. Tehdään arjestakin juhlaa yhdessä!

 

Tutustu hyvinvointipakettien hinnastoon! « Takaisin