Tarinamme 0

Tarinamme

 

Hei!

Ajatus Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluista syntyi omista kokemuksistani. Isäni ikääntyessä ja sairastuessa vakavasti hänen suurin toiveensa oli saada viettää senioripäivänsä tutussa ympäristössä, omassa kodissaan, tuttujen asioiden ja tuttujen puuhien parissa.

Kun ryhdyimme äitini ja siskoni kanssa järjestelemään asiaa, huomasimme sen olevan melkoisen hankalaa ja monimutkaista – oman läheisemme terveydentilan aiheuttamasta stressistä puhumattakaan. Etsimme tietoa internetistä pitkään, mutta epäselvien hinnoitteluperusteiden vuoksi jouduimme hankkimaan yhden palvelun sieltä ja toisen täältä – kolmatta ei kenties sitten edes löytynyt. Monasti totesimme: ”Kunpa joku tarjoaisi kaikki tarvittavat hoiva- ja muut palvelut selkeästi, yhdellä sopimuksella ja yhdestä lähteestä”.

Ajan mittaan saimme eri palveluiden tarjoajilta rakennettua isälleni ”palvelupaketin”, joka teki mahdolliseksi, että hän saattoi viettää seniorivuotensa olosuhteisiin nähden vireänä, mukavasti ja turvallisesti kotona, aktiivisena ja iloisena jokaisen uuden päivän koittaessa.

Ajatus jäi kuitenkin itämään: varmasti moni muukin kaipaisi joko itselleen tai omaiselleen räätälöidyn palvelupaketin ja henkilökohtaisen Senioriassistentin, joka toisi positiivista sykettä elämään täyttämällä hänen päivittäiset toiveensa ja tarpeensa. Luotetun ystävän, joka ymmärtää seniorin henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset ja on valmis auttamaan niiden toteutumisessa, kun oma fyysinen kunto, sairaudet ja ikääntyminen alkavat hidastaa elämää.

Varsinkin, jos maantieteellinen etäisyys senioriin on suuri, päivittäinen hoiva voi olla vaikea järjestää itse. Jo Suomessa välimatkat sukulaisten välillä ovat usein yllättävän pitkiä – ulkomailla oleskelusta puhumattakaan.

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on juuri sellainen palvelu, jota olisin kaivannut isäni iloksi. Kehitin nämä palvelut myös kunnioittaakseni edesmenneen isäni, Heikki K. Heleniuksen, muistoa tavalla, josta on hyötyä muillekin suomalaisille senioreille. Nyt se on sinun ja ikääntyvien läheistesi ulottuvilla. Ihmislähtöisesti ja lämmöllä.

 

Jari H. Helenius
Omainen & Perustaja

Ps. Muista tämä tosiasia kun mietit ratkaisuja omasi tai läheisesi hoivaan ja hyvinvointiin. Julkisessa palveluasumisessa maksut määräytyvät maksukykysi mukaan. Katso lisätietoja: HELSINGINSEUTU.FI! Voit selvittää kuinka paljon sinä maksaisit palveluasumisesta kätevän laskurimme avulla.


Yritys 0

Yritys

 

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on yksityisiä sosiaali-, hoiva-, ja hyvinvointipalveluita tarjoava osa Oy HKH Management Consulting ltd:tä. Yritys on puhtaasti suomalainen ja sen omistajina ovat Heikki K. Heleniuksen kuolinpesän osakkaat. Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa senioreille, ikääntyville ja muille apua tarvitseville hoiva- ja hyvinvointipalveluja, jotka mahdollistavat aktiivisen ja hyvän seniorivuosien elämän omassa kodissa, omilla ehdoilla. Tähän perustuu toimintamme Visio.

Yrityksen laajentaminen ja Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toiminta sai alkunsa perustajan perheen omista kokemuksista ja halusta tarjota senioreille täysin uudentyyppinen, ihmisläheinen palvelukokemus.

Henkilökohtainen Senioriassistentti on päivittäin tai viikoittain asiakkaan käytössä sovitun määrän tunteja. Luotettava ja osaava Senioriassistentti huolehtii päivittäisistä tarpeista, hoivasta, hyvinvoinnista, huolenpidosta ja lääkehuollosta.

Senioriassistentti huolehtii myös kuukausittaisesta raportoinnista, jonka avulla lähiomaiset pysyvät jatkuvasti ajan tasalla matkojenkin päästä. Katso tästä esimerkki senioriraportista.

Kaikki Senioriassistenttimme ovat kokeneita hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia, jotka ovat arvomaailmamme mukaisesti sosiaalisia, reippaita ja aktiivisia. He arvostavat omia asiakkaitaan ja heidän näkemyksiään.

Olemme turvallinen toimija ja yrityksellämme on laaja vastuuvakuutus henkilöstölleen. Palvelumme on tällä hetkellä tarjolla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Toimintaamme ohjeistaa ja valvoo kunnan sosiaalipalveluista vastaava toimielin.


Arvomaailma 0

Arvomaailmamme

 

Jokapäiväistä asiakastyötämme ja toimintaamme ohjaa tarkasti määritelty arvomaailma jonka ydin ovat:

arvomaailma

 

1. Arvostus

Palvelemme senioreita kuten itse haluaisimme meitä palveltavan.

2. Palvelu, laatu ja jatkuva oppiminen

Kuuntelemme senioreita ja perehdymme heidän tarpeisiinsa, jotta voimme jatkuvasti tarjota positiivista sisältöä senioreiden elämään ja kehittää toimintaamme.

3. Positiivisuus

Toiminnassamme on mukana sydän ja positiivinen asenne, jossa korostuvat pyrkimys senioreiden elämäniloon ja vireyteen. Näin myös oma liiketoiminnallinen edellytyksemme toteutuu.


Visiomme 0

jari

Visiomme

”Haluamme tuoda lisäarvoa ihmisen elämään positiivisen ja laadukkaan sisällön kautta ja näin tarjota mahdollisuuden vireään, kokonaisvaltaiseen elämiseen omin ehdoin.”

Jari H. Helenius
Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut