Eläkkeellä tuntityöntekijäksi?


tuntityontekija

 

Aktiivisena apuna myös eläkeiässä

 

Haluatko tarjota omaa aikaasi ikäihmisille?

Oletko sosiaalinen, oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja omaat kokemusta ikäihmisten hoivasta?

Oletko eläkkeellä, mutta kaipaat aktiivista tekemistä päivittäin tai viikoittain?

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, voit olla etsimämme ”aktiivinen eläkeläinen” joka haluaa tarjota omaa aikaansa ikäihmisten hyväksi.

 

AKTIIVISIA ELÄKELÄISIÄ TUNTITYÖHÖN pääkaupunkiseudulle & kehyskuntiin

Etsimme sinua eläkkeellä oleva sosiaalinen, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen henkilö, joka haluaa tarjota tuntityönä omaa aikaa ikäihmisille.  Odotamme, että sinulla on kokemusta hoiva- tai hoitoalasta (esim. eläkkeellä oleva kodinhoitaja, perushoitaja tai lähihoitaja). Myös laaja kokemus henkilökohtaisesta avustamisesta tai omaishoidosta katsotaan eduksi.

Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi). Omaat tarpeelliset tietotekniset taidot (esim. Windows, yleiset sähköposti- ja kalenterijärjestelmät) ja halun oppia uusia työssä tarvittavia kommunikointivälineitä. Sinulla on ajokortti ja voit tarpeen vaatiessa käyttää omaa autoa työssäsi. Työtehtäviin kuuluu mm. avustusta ruoanlaitossa, kaupassa -ja apteekissakäyntiä, seurustelua ja ulkoiluapua.

Pystyt tarjoamaan työtä varten viikoittain säännöllisesti noin viisi (5) tuntia ja sinua ei haittaa, jos työtunnit silloin tällöin sattuvat myös viikonlopulle. Pystyt toimimaan tarpeen vaatiessa ammatillisen koulutuksesi ja kokemuksesi huomioiden tuurajana ja lomasijaisenakin. Osaat tunnistaa ikäihmisten arkielämän tarpeita ja avustaa heitä niissä. Odotamme aktiivista otetta työhön, kykyä toimia itsenäisesti asiakkaiden parissa heidän tarpeidensa mukaisesti.

“Aktiivisille eläkeläisille” tarjoamme reilun tuntikorvauksen, joka mahdollistaa hyvät lisäansiot eläkkeen päälle. Saat myös rutkasti mielekästä tekemistä mielyttävien asiakkaiden kanssa.

Mikäli tunnistat tästä itsesi, anna kuulua itsestäsi jo tänään täyttämällä alla oleva hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävistä sähköpostitse: rekrytointi@sisaltoaelamaan.fi

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save