Myyntiedustajaksi?


myyntiedustaja

 

Myyntiedustaja

 

Onko sinulla kokemusta palveluiden esittelystä ja myynnistä?

Osaatko hankkia myyntiliidejä ja myydä kuluttaja-asiakkaille?

Nautitko myynti -ja menekinedistämistyöstä ja osaatko tehdä sillä tulosta?

Kiinnostaako sinua ikäihmisten hoiva- ja hyvinvointipalveluiden myynti?

Haluatko vapautta ja vastuuta omassa työssäsi ja työaikasi suunnittelussa?

 

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, voit olla etsimämme myyntiedustaja ja ns. “hyvä myyntityyppi”, joka osaa myyntityön ja asiakasliidien hankinnan. Olet valmis ajasta ja paikasta riippumattomaan työhön, jossa sinut palkitaan tulokseen perustuvalla provisiopalkkauksella. Työ sopii hyvin esimerkiksi osa-aika -ja/tai lisäansioita etsivälle henkilölle.

Tule mukaan kasvavaan joukkoon!

 

MYYNTIEDUSTAJIA pääkaupunkiseudulle & kehyskuntiin

Etsimme myyntiedustajaa, joka on sosiaalinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen.

Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja tuotteiden/palveluiden esittelystä (menekinedistäminen) kentällä ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta päivittäisessä työssä. Osaat esitellä sujuvasti uusia palveluita ja tuotteita sinulle entuudestaan tuntemattomille henkilöille ja käytät työssäsi kreatiivisuuttasi. Pidät haasteista ja olet periksiantamaton. Et lannistu, vaikka joka päivä et potentiaalisia asiakasliidejä löydäkään.

Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä (ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi). Sinulla on tarpeelliset tietotekniset taidot (esim. Windows, yleiset sähköposti- ja kalenterijärjestelmät) ja haluat oppia uutta. Sinulla on ajokortti ja voit käyttää omaa autoa päivittäisessä työssäsi.

Sinulla on halua esitellä ja myydä laadukasta senioreiden palvelua maassamme ja osaat tunnistaa potentiaalisia asiakkaita ihmisvilskeen keskeltä. Odotamme aktiivista otetta päivittäisessä työssä, kykyä toimia hyvin itsenäisesti ja halua kehittää omaa myyntityötä ja -keinoja.

“Hyville myyntityypeille” tarjoamme täysin tulokseen perustuvan provisiopalkan sekä monipuoliset edut ja hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden vuosibonukseen. Koulutamme ja perehdytämme jokaisen valitsemamme myyntiedustajan työtehtäviin ja myytäviin palveluihin.

Mikäli tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä jo tänään.

Lisätietoja tehtävistä puhelimitse antaa tiistaisin ja torstaisin (klo. 13.00 – 16.00) Jari H. Helenius numerossa 050 341 6042. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan rekrytointiin sähköpostitse osoitteessa: rekrytointi@sisaltoaelamaan.fi
 

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=