Senioriassistentiksi? 0

Senioriassistentti

 

Senioriassistenttina parempi arki ikääntyvälle

 

Haluatko luoda positiivista sisältöä seniorin jokapäiväiseen elämään?

Haluatko vapautta ja vastuuta sekä kehittyä työssäsi ja olla mukana luomassa huipputasoista senioripalvelukonseptia, jossa sekä työntekijät että asiakkaat ovat avainasemassa?

Oletko sosiaalinen, oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja omaat kokemusta senioreiden hoidosta ja ripauksen myyntihenkeä tarpeen tullen?

Haluatko palvella senioreita heidän kotonaan perehdyttyäsi heidän tarpeisiinsa?

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, voit olla etsimämme Senioriassistentti ja ns. “hyvä tyyppi”, joka on valmis olemaan mukana luomassa ainutlaatuista hyvinvointipalvelua.

 

SENIORIASSISTENTTEJA pääkaupunkiseudulle & kehyskuntiin

Etsimme sinua Senioriassistentti, joka olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen hoiva- tai hoitoalan ammattilainen ja tunnet hitusen myyntihenkisyyttäkin veressäsi.

Ammatillinen koulutuksesi on esim. kodinhoitaja, hoiva-avustaja, perus- tai lähihoitaja, geronomi, tai sairaanhoitaja. Kokemusta senioreiden kanssa työskentelystä sinulla on vähintään 2 vuotta. Sinulla on mahdollisesti kokemusta kotihoidosta -tai kotisairaanhoidosta. Olet pitänyt huolta ammatillisesta kehittymisestäsi alan lisäkoulutuksella ja/ tai taustasi on esimerkiksi kaupallinen. Työkokemus alasta riippumatta katsotaan suureksi eduksi.

Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi). Omaat tarpeelliset tietotekniset taidot (esim. Windows, yleiset sähköposti- ja kalenterijärjestelmät) ja halun oppia uusia työtäsi edistäviä toiminnanohjausjärjestelmiä. Sinulla on ajokortti ja voit käyttää omaa autoa päivittäisessä työssäsi.

Sinulla on näkemystä ja halua kehittää senioreiden palvelua maassamme ja osaat tunnistaa asiakkaiden arkielämän tarpeita. Odotamme aktiivista otetta päivittäisessä työssä, kykyä toimia itsenäisesti asiakkaiden parissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja halua kehittää toimintaamme asiakasnäkökulmasta.

“Hyville tyypeille” tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset edut ja hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden bonukseen ja toimenkuvaan liittyvään lisäkoulutukseen.

Mikäli tunnistat tästä itsesi, anna kuulua itsestäsi jo tänään.

Lisätietoja tehtävistä sähköpostitse osoitteessa: rekrytointi@sisaltoaelamaan.fi

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on syksyllä 2013 toimintansa aloittanut asiakaslähtöinen yksityinen palveluyritys, joka tarjoaa hoiva- ja hyvinvointipalveluja senioriväestölle tukemaan kotona asumista ja keventämään omaisten huolta. Palveluiden lähtökohtana on tarjota positiivista sisältöä elämään ja tukea senioreiden päivittäistä elämää. Tehdään arjestakin juhlaa yhdessä!

Save

Save

Save

Save

Save


Eläkkeellä tuntityöntekijäksi? 0

tuntityontekija

 

Aktiivisena apuna myös eläkeiässä

 

Haluatko tarjota omaa aikaasi ikäihmisille?

Oletko sosiaalinen, oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja omaat kokemusta ikäihmisten hoivasta?

Oletko eläkkeellä, mutta kaipaat aktiivista tekemistä päivittäin tai viikoittain?

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, voit olla etsimämme ”aktiivinen eläkeläinen” joka haluaa tarjota omaa aikaansa ikäihmisten hyväksi.

 

AKTIIVISIA ELÄKELÄISIÄ TUNTITYÖHÖN pääkaupunkiseudulle & kehyskuntiin

Etsimme sinua eläkkeellä oleva sosiaalinen, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen henkilö, joka haluaa tarjota tuntityönä omaa aikaa ikäihmisille.  Odotamme, että sinulla on kokemusta hoiva- tai hoitoalasta (esim. eläkkeellä oleva kodinhoitaja, perushoitaja tai lähihoitaja). Myös laaja kokemus henkilökohtaisesta avustamisesta tai omaishoidosta katsotaan eduksi.

Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi). Omaat tarpeelliset tietotekniset taidot (esim. Windows, yleiset sähköposti- ja kalenterijärjestelmät) ja halun oppia uusia työssä tarvittavia kommunikointivälineitä. Sinulla on ajokortti ja voit tarpeen vaatiessa käyttää omaa autoa työssäsi. Työtehtäviin kuuluu mm. avustusta ruoanlaitossa, kaupassa -ja apteekissakäyntiä, seurustelua ja ulkoiluapua.

Pystyt tarjoamaan työtä varten viikoittain säännöllisesti noin viisi (5) tuntia ja sinua ei haittaa, jos työtunnit silloin tällöin sattuvat myös viikonlopulle. Pystyt toimimaan tarpeen vaatiessa ammatillisen koulutuksesi ja kokemuksesi huomioiden tuurajana ja lomasijaisenakin. Osaat tunnistaa ikäihmisten arkielämän tarpeita ja avustaa heitä niissä. Odotamme aktiivista otetta työhön, kykyä toimia itsenäisesti asiakkaiden parissa heidän tarpeidensa mukaisesti.

“Aktiivisille eläkeläisille” tarjoamme reilun tuntikorvauksen, joka mahdollistaa hyvät lisäansiot eläkkeen päälle. Saat myös rutkasti mielekästä tekemistä mielyttävien asiakkaiden kanssa.

Mikäli tunnistat tästä itsesi, anna kuulua itsestäsi jo tänään täyttämällä alla oleva hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävistä sähköpostitse: rekrytointi@sisaltoaelamaan.fi

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Kävelyseuraksi? 0

kävelyseura

Kävelyseuraa ja ulkoiluapua ikäihmisille

 

Oletko opiskelija tai eläkeläinen ja haluat auttaa ikäihmisiä ulkoilussa?

Oletko sosiaalinen ja tulet helposti juttuun tuntemattomienkin kanssa?

Pidätkö säännöllisestä ulkoilusta ja kävelylenkkien tekemisestä?

Mikäli tunnistat tästä itsesi, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä tarjoamaan ulkoiluapua ja kävelyseuraa ikäihmisille pääkaupunkiseudulla.

Työ on osa-aikaista tuntityötä ja soveltuu erittäin hyvin opiskelijoille ja eläkeläisille, jotka haluavat auttaa ikäihmisiä ulkoilussa perustuen asiakkaan henkilökohtaisiin ulkoilutarpeisiin. Työaika ajoittuu arkipäiviin kello 9.00-17.00 väliselle ajalle.

Emme edellytä tiettyä koulutusta emmekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Meille riittää että olet sosiaalinen, pirteä, luotettava ja tulet helposti juttuun ikäihmisten kanssa. Toivomme, että kerrot meille sinulle parhaiten sopivat työpäivät ja -ajat. Työtehtävästä maksetaan tuntikohtainen palkka.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse: rekrytointi@sisaltoaelamaan.fi

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=

Myyntiedustajaksi? 0

myyntiedustaja

 

Myyntiedustaja

 

Onko sinulla kokemusta palveluiden esittelystä ja myynnistä?

Osaatko hankkia myyntiliidejä ja myydä kuluttaja-asiakkaille?

Nautitko myynti -ja menekinedistämistyöstä ja osaatko tehdä sillä tulosta?

Kiinnostaako sinua ikäihmisten hoiva- ja hyvinvointipalveluiden myynti?

Haluatko vapautta ja vastuuta omassa työssäsi ja työaikasi suunnittelussa?

 

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, voit olla etsimämme myyntiedustaja ja ns. “hyvä myyntityyppi”, joka osaa myyntityön ja asiakasliidien hankinnan. Olet valmis ajasta ja paikasta riippumattomaan työhön, jossa sinut palkitaan tulokseen perustuvalla provisiopalkkauksella. Työ sopii hyvin esimerkiksi osa-aika -ja/tai lisäansioita etsivälle henkilölle.

Tule mukaan kasvavaan joukkoon!

 

MYYNTIEDUSTAJIA pääkaupunkiseudulle & kehyskuntiin

Etsimme myyntiedustajaa, joka on sosiaalinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen.

Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja tuotteiden/palveluiden esittelystä (menekinedistäminen) kentällä ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta päivittäisessä työssä. Osaat esitellä sujuvasti uusia palveluita ja tuotteita sinulle entuudestaan tuntemattomille henkilöille ja käytät työssäsi kreatiivisuuttasi. Pidät haasteista ja olet periksiantamaton. Et lannistu, vaikka joka päivä et potentiaalisia asiakasliidejä löydäkään.

Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä (ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi). Sinulla on tarpeelliset tietotekniset taidot (esim. Windows, yleiset sähköposti- ja kalenterijärjestelmät) ja haluat oppia uutta. Sinulla on ajokortti ja voit käyttää omaa autoa päivittäisessä työssäsi.

Sinulla on halua esitellä ja myydä laadukasta senioreiden palvelua maassamme ja osaat tunnistaa potentiaalisia asiakkaita ihmisvilskeen keskeltä. Odotamme aktiivista otetta päivittäisessä työssä, kykyä toimia hyvin itsenäisesti ja halua kehittää omaa myyntityötä ja -keinoja.

“Hyville myyntityypeille” tarjoamme täysin tulokseen perustuvan provisiopalkan sekä monipuoliset edut ja hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden vuosibonukseen. Koulutamme ja perehdytämme jokaisen valitsemamme myyntiedustajan työtehtäviin ja myytäviin palveluihin.

Mikäli tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä jo tänään.

Lisätietoja tehtävistä puhelimitse antaa tiistaisin ja torstaisin (klo. 13.00 – 16.00) Jari H. Helenius numerossa 050 341 6042. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan rekrytointiin sähköpostitse osoitteessa: rekrytointi@sisaltoaelamaan.fi
 

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=


Muut tehtävät 0

Muut tehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole muita avoinna olevia työtehtäviä. Voit kuitenkin jättää avoimen hakemuksen alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, mikäli olet kiinnostunut yrityksestämme.

Terveisin,

Sisältöä elämään!® rekrytointi

Saat tietoa ja tarjouksia palveluumme liittyen. Emme häiritse kovin usein, vain noin 5-8 kertaa vuodessa.
=