Lääkäripalvelut


lääkäripalvelut

Yksilöllisen hoivapalvelun yhteydessä nyt myös lääkäripalvelut

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut ja Klinikka 1 Oy ovat sopineet yhteistyöstä lääkäripalveluiden osalta. Yhteistyö mahdollistaa Sisältöä elämään!® palveluiden asiakkaille kattavat ja luotettavat lääkäripalvelut säännöllisen hoivapalvelun yhteydessä. Lääkäripalvelut on tarjolla koko Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toiminta-alueella.

Klinikka 1 Oy

Klinikka 1 Oy on suomalainen Esa ja Pia Tahvanaisen perustama perheyritys, jolla on oma lääkäriasema Helsingin Myllypurossa. Klinikka 1 Oy tekee myös yhteistyötä Bulevardin Klinikan kanssa. Kumpikin lääkäriasema tekee kutsumustyötä ja palvelee jokaista asiakastaan perhelääkärihengessä. Toinen keskeinen yhteistyöyritys on Synlab Suomi, joka mahdollistaa edulliset laboratorio- ja kuvantamispalvelut Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden palvelualueella.

Lääkäripalvelut käytännössä

Terveystarkastus

Jotta yhteistyö Sisältöä elämään!® palveluiden asiakkaiden, henkilökunnan ja Klinikka 1:sen välillä toimii kaikissa tilanteissa, tulee Klinikka 1:n tuntea Sisältöä elämään!® palveluja käyttävät ihmiset, heidän terveytensä ja sairautensa. Parhaiten asiakassuhde voidaan aloittaa, jos asiakas käy Klinikka 1:sen asemalla terveystarkastuksessa, mukanaan viimeisimmät sairaskertomukset ja tiedot lääkityksestä. Tiedot kirjataan potilastietojärjestelmään. Ensitarkastuksen jälkeen on helppo jatkaa asiakassuhdetta esim. kotikäynnein tai etäyhteyden kanssa.

Seuranta Sisältöä elämään!® hoivapalveluiden yhteydessä

Kun Sisältöä elämään!® palveluiden Senioriassistentit tai asiakas tarvitsee lääkärin apua, tutkimuksia tai neuvoja, hän voi soittaa Klinikka 1:n, lähettää viestin sähköpostilla, tai ottaa kuvallisen etäyhteyden. Terveystarkastuksen pohjalta Klinikka 1:sen henkilökunta tuntee henkilön ja voi antaa ohjeita jo puhelimessa, tarvittaessa kutsua vastaanotolle, ohjata muun avun piiriin tai jos tarpeen tehdä kotikäynnin.

Sairaanhoito

Kun tarvitaan sairaanhoitoa, Klinikka 1:n henkilökunta pystyy hoitamaan tavallisimmat avosairaanhoidon tilanteet, mutta myös konsultoimaan erikoislääkäreitä, järjestämään kaikki tarvittavat laboratorio-, rtg-, ultraääni- tai magneettitutkimukset ja tekemään tarvittavat lähetteet eteenpäin.

Kuinka otan yhteyttä?

Mikäli olet kiinnostunut ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä lääkäripalvelusta toimi seuraavanlaisesti.

Olen Sisältöä elämään!® palveluiden asiakas

Ota ensisijaisesti yhteyttä omaan henkilökohtaiseen Senioriassistenttiisi. Senioriassistenttisi hoitaa käytännön järjestelyt toivomallasi tavalla. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Klinikka 1:n vastaanottoon ja kertoa olevasi Sisältöä elämään!® palveluiden asiakas. Klinikka 1:n henkilökunta voi pitää luvallasi yhteyttä henkilökohtaiseen Senioriassistenttiisi.

Olen uusi asiakas ja kiinnostunut sekä kotihoivasta että lääkäripalveluista

Ota yhteyttä Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluihin yhteydenottolomakkeella tai soita palvelunumeroon 010 524 0300 (arkisin 8.30-15.00).

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut vain lääkäripalveluista

Ota yhteyttä suoraan Klinikka 1:een numerossa 040 214 2207 tai sähköpostitse osoitteessa klinikka1@outlook.com.

Hinnasto lääkäripalvelut

Käynti Klinikka 1:llä alkaen 49 € 20 minuuttia (kokonaishinta Kela-korvauksen jälkeen) tai kotikäynti alkaen 150 € (1 h sisältäen matkat).

lääkäripalvelut

Yhteistyöterveisin,

Sisältöä elämään!® Senioriassistentit
Lääkärit: Esa ja Pia Tahvanainen

Klinikka 1 Oy

Kivensilmänkuja 2, 00920 Helsinki

Puhelin: 040 214 2207
Sähköposti: klinikka1@outlook.com
www-sivut: Klinikka 1