Joulutori


Joulutori

 

Joulutori tarjoaa parhaat joululahjavinkit

Taas on se aika vuodesta, jolloin hyvät joululahjavinkit tulevat tarpeeseen. Miten muistaa läheistä? Mitä antaa kenties joululahjaksi? Joulutori tarjoaa hyvät ideat niin pieneen kuin isompaan avun tarpeeseen.

Monet meistä miettivät perinteisiä tavaralahjoja, mutta mitä jos tänä jouluna antaisitkin lahjan jolla on oikeasti positiivinen vaikutus ikäihmisen hyvinvointiin ja turvallisuuden tunteeseen omassa kodissa. Saat samalla itsellesi mielenrauhaa, joka ulottuu pitkälle joulun jälkeen ja tulevalle vuodelle 2019.

 

joulutori

Joulutori ja top 2 joululahjavinkit 2018, olkaa hyvät!

Valitse mieleisesi alla olevista linkeistä tai tutustu vaikka molempiin! Lisätietoja molemmista lahjavinkeistä saat yhteydenoton kautta tai kysymällä Chat-asiakaspalvelusta.

Joululahjavinkki # 1: Lahjakortilla hoiva- ja hyvinvointipalvelutunnit – ”Kun arjen askareista selviytyminen on haasteellista”
Joululahjavinkki # 2: Lahjakortilla Smaragdi-hyvinvointipaketti – ”Säännöllistä tukea ja hyvinvointia omassa kodissa”

 

 

 


Joululahjavinkki # 1: Hoiva- ja hyvinvointipalvelutunnit

 

Ulkopuolisen avun tarve on ikäihmisillä yleensä kasvava ja alkaa satunnaisesta hoiva-, kodinhoito- ja avustustarpeesta, jota ajan myötä täydennetään myös kotihoidolla ja tarvittavalla lääkehuollolla.

Ikääntymisen myötä monet päivittäiset rutiinit, kuten pukeutuminen, arjen asioiden järjestäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, lääkityksen muistaminen, lääkkeiden ottaminen, asiointi, syöminen yms tuovat haasteita itsenäiseen elämiseen. Tämän kaltaisten haasteiden lisääntyessä tarjoaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden lyhytaikaisen hoivan palvelut hyvän ratkaisun tukemaan ikäihmisen arkea. joulutori

Lyhytaikaisen hoivan palvelut sisältävät mm. tukea seuraavissa asioissa asiakkaan määritteleminä ajankohtina.

juttuseura kävelyseura kaupassakäynti henkilökohtainen hygienia apua pukeutumisessaruoanlaitto pyykinpesu kevyt siivous  yhteinen ajanvietto lukuseura tai -palvelu arjen asioiden järjestely apu lääkärillä käynnissä kukkien kastelu vaatteiden silitys palveluneuvonta – Kela, sosiaalitoimisto yms. hakemusten täyttöapu lääkkeiden otosta muistuttaminen lääkkeiden antaminen toimintakyvyn tarkkailu omaishoitajan lyhytaikainen lomitus

 

Hinta: viiden tunnin (5 h) joulupaketti yhteishintaan 195 €

(norm. hinta 247,50 €)

 

Tiedustele lisää ja tilaa lahjakortti tästä!


Joululahjavinkki # 2: Smaragdi-hyvinvointipaketti

joulutori - smaragdi hyvinvointipaketti

Smaragdi-hyvinvointipaketti (vaihtoehto Mini) sisältää 20 tuntia Senioriassistentin kodinhoito-, hoiva- ja/tai avustuspalveluja kuukaudessa joilla tuodaan säännöllistä tukea ja turvaa seniorin arkeen, joka mahdollistaa hyvän elämän omassa kodissa. Jokainen palvelutunti on täydet 60 minuuttia.

Valitse vapaasti kuinka kuukausittaiset palvelutuntisi käytät ja mitä ne sisältävät. Palvelut voivat olla kodinhoitopalveluita tai tavanomaista hoivaa ja avustusta. Voit ottaa yhden tunnin yhtenä päivänä ja useamman toisena. Henkilökohtainen Senioriassistentti tukee ja avustaa asiakkaan arjessa, asiakkaan ehdoilla!

joulutori smaragdi-hyvinvointipaketti

 

Oma Senioriassistentti huolehtii sopimuksen mukaan kaikesta arjen hoivaan liittyvästä mm:

asioiden hoito kävelyseura kaupassakäynti henkilökohtainen hygienia sängyn petaaminen apua pukeutumisessaruoanlaitto pyykinpesu kevyt siivous kukkien kastelu roskien vienti lukuseura tai -palvelu henkinen tuki päivittäisessä elämässä arjen asioiden järjestely lemmikin ulkoiluttaminen apu lääkärillä käynnissä vaatteiden silitys fyysisen hyvinvoinnin ylläpito & tukeminen toimintakyvyn ylläpito lääkkeiden otosta muistuttaminen palveluneuvonta – Kela, sosiaalitoimisto yms. hakemusten täyttöapu

1 kk hintaan: 490 €*

*Hinta on tutustumiskuukauden hinta. Normaali kk-hinta tämän jälkeen 700 € (pk-seutu) ja 780 € (muut kunnat).

 Tiedustele lisää ja tilaa lahjakortti tästä!

 


Joulutorin ja palvelun tarjoaa

Vuonna 2013 toimintansa aloittanut Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on yksityisiä sosiaali-, hoiva-, ja hyvinvointipalveluita tarjoava osa Oy HKH Management Consulting ltd:tä. Yritys on puhtaasti suomalainen ja sen omistajina ovat Heikki K. Heleniuksen kuolinpesän osakkaat. Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa senioreille, ikääntyville ja muille apua tarvitseville hoiva- ja hyvinvointipalveluja, jotka mahdollistavat aktiivisen ja hyvän seniorivuosien elämän omassa kodissa, omilla ehdoilla. Tähän perustuu toimintamme Visio.
Kaikki Senioriassistenttimme ovat kokeneita hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia, jotka ovat arvomaailmamme mukaisesti koulutettuja, sosiaalisia, reippaita ja aktiivisia. He arvostavat omia asiakkaitaan ja heidän näkemyksiään. Asiakastyöstä ja palvelulaadusta vastaa palveluidemme vastuuhenkilö sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri Tarja-Riitta Tauriala-Rasi.
Olemme turvallinen toimija ja yrityksellämme on laaja vastuuvakuutus henkilöstölleen. Toimintaamme ohjeistaa ja valvoo Valvira, Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja kunkin kunnan sosiaalipalveluista vastaava toimielin. Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on tarjolla seuraavissa kunnissa: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja näitä ympäröivissä kehyskunnissa.

Save

Save

Save

Save