Hyvinvointipalvelut Espoo


hyvinvointipalvelut Espoo

Yksityiset hyvinvointipalvelut Espoo – Vanhukselle tukea arkeen

Täydennystä Espoon kaupungin kotihoitoon? – Meiltä aikaa ja valinnanvapautta!

Ulkopuolisen avun tarve on ikäihmisillä yleensä kasvava ja alkaa satunnaisesta hoiva-, kodinhoito- ja avustustarpeesta, jota ajan myötä täydennetään myös kotihoidolla ja tarvittavalla lääkehuollolla.

Ikääntymisen myötä monet päivittäiset rutiinit, kuten pukeutuminen, arjen asioiden järjestäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, lääkityksen muistaminen, lääkkeiden ottaminen, asiointi, syöminen yms tuovat haasteita itsenäiseen elämiseen. Tällaisessa tilanteessa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa hyvän ratkaisun tukemaan ikäihmisen arkea. Palvelumme kattaa kaiken arjen tavanomaisesta kodinhoidosta, avustuksesta ja hoivasta aina lääkehuoltoon ja kotihoidon palveluihin.hyvinvointipalvelut Espoo

Työntekijämme ovat kokeneita hoiva- ja hoitoalan ammattilaisia (mm. lähihoitajia ja sairaanhoitajia), jotka työskentelevät palvelulupauksemme ja arvomaailmamme mukaisesti. Asiakastyytyväisyys on työmme tärkein mittari, jonka haluamme lunastaa jokaisen asiakkaamme kohdalla. Hoiva- ja hyvinvointipalvelumme on tällä hetkellä tarjolla seuraavissa kunnissa: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja näitä ympäröivissä kehyskunnissa.

Hoiva + kotihoito + kodinhoito = Hyvinvointipaketti

Palveluidemme lähtökohta on, että kaikki työ on samanarvoista ja saat kaiken tarvittavan samasta osoitteesta. Maksat siis saman hinnan esimerkiksi henkilökohtaisen hygienian hoitamisesta ja lääkehuollosta. Näin sinun ei myöskään tarvitse hankkia tavanomaista hoivaa yhdestä osoitteesta, lääkehuoltoa ja kotihoitoa toisesta, ja kodinhoitoa kolmannesta. Saat kaikki tarvittavat hyvinvointipalvelut henkilökohtaisen hoitajasi (Senioriassistentti) toimesta samasta osoitteesta kiinteällä kuukausihinnalla!

Palvelumme sisältävät mm. seuraavia askareita asiakkaan määritteleminä ajankohtina.

juttuseura kävelyseura kaupassakäynti henkilökohtainen hygienia apua pukeutumisessaruoanlaitto pyykinpesu kevyt siivous yhteinen ajanvietto lukuseura tai -palvelu arjen asioiden järjestely apu lääkärillä käynnissä kukkien kastelu vaatteiden silitys palveluneuvonta – Kela, sosiaalitoimisto yms. hakemusten täyttöapu lääkkeiden otosta muistuttaminen lääkkeiden antaminen toimintakyvyn tarkkailu omaishoitajan lyhytaikainen lomitus verikokeet verenpaineen mittaus insuliinipistokset haavahoidot yms


Hyvinvointipalvelut vanhuksille

Muutakin kuin hoitoa – Katso mistä kaikki alkoi

Tutustu jo tänään!

Tutustu hyvinvointipaketteihin


Vuonna 2013 toimintansa aloittanut Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on yksityisiä sosiaali-, hoiva-, ja hyvinvointipalveluita tarjoava osa Oy HKH Management Consulting ltd:tä. Yritys on puhtaasti suomalainen ja sen omistajina ovat Heikki K. Heleniuksen kuolinpesän osakkaat. Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa senioreille, ikääntyville ja muille apua tarvitseville hoiva- ja hyvinvointipalveluja, jotka mahdollistavat aktiivisen ja hyvän seniorivuosien elämän omassa kodissa, omilla ehdoilla. Tähän perustuu toimintamme Visio.
Kaikki Senioriassistenttimme ovat kokeneita hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia, jotka ovat arvomaailmamme mukaisesti koulutettuja, sosiaalisia, reippaita ja aktiivisia. He arvostavat omia asiakkaitaan ja heidän näkemyksiään.
Olemme turvallinen toimija ja yrityksellämme on laaja vastuuvakuutus henkilöstölleen. Toimintaamme ohjeistaa ja valvoo kunnan sosiaalipalveluista vastaava toimielin. Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden vanhuspalvelut on tarjolla seuraavissa kunnissa: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja näitä ympäröivissä kehyskunnissa.