Hoivapalvelut


hoivapalvelut

Hoivapalvelut ikäihmisen ehdoilla

”Tukea läheiselle ja mielenrauhaa Sinulle”

 

Ulkopuolisen avun tarve on ikäihmisillä yleensä kasvava ja alkaa satunnaisesta hoiva-, kodinhoito- ja avustustarpeesta, jota ajan myötä täydennetään myös kotihoidolla ja tarvittavalla lääkehuollolla.

Hoivapalvelut

Leila Talarmo, lähihoitaja, Senioriassistentti. ”On tärkeä olla ihminen ihmiselle.”

Ikääntymisen myötä monet päivittäiset rutiinit, kuten pukeutuminen, arjen asioiden järjestäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, lääkityksen muistaminen, lääkkeiden ottaminen, asiointi, syöminen yms tuovat haasteita itsenäiseen elämiseen (katso 17 vinkkiä avun tarpeen tunnistamiseen). Tämän kaltaisten haasteiden lisääntyessä tarjoaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut hyvän ratkaisun tukemaan ikäihmisen arkea.

Tarjoamamme hoivapalvelut kattavat kaiken arjen tavanomaisesta kodinhoidosta, avustuksesta ja hoivasta aina lääkehuoltoon ja kotihoidon palveluihin.

Työntekijämme ovat kokeneita hoiva- ja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka työskentelevät palvelulupauksemme ja arvomaailmamme mukaisesti. Asiakastyytyväisyys on työmme tärkein mittari, jonka haluamme lunastaa jokaisen asiakkaamme kohdalla.

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on tällä hetkellä tarjolla seuraavissa kunnissa: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja näitä ympäröivissä kehyskunnissa.

 

Kaikki hoivapalvelut samasta osoitteesta

Omarahoitteisesti tai palvelusetelillä

 

Palvelumallimme lähtökohta on, että saat mahdollisimman paljon ikäihmisen hyvinvoinnin takaavia palveluita samasta osoitteesta. Näin sinun ei tarvitse hankkia esimerkiksi tavanomaista hoivaa ja kodinhoitoa yhdestä osoitteesta, lääkehuoltoa ja kotihoitopalveluita toisesta.

Palveluidemme myötä saat itse myös mielenrauhaa ja voit keskittyä oikeasti laatuajan viettämiseen läheistesi kanssa. Kaikki tarvittava ilman byrokratiaa!

 

Hoivapalvelut alkaen 19 €/kerta!

Palveluitamme voit hankkia ostamalla suoraan hintaan 19 €/30 min (kävelyseura) ja 49,50 €/h satunnaisesti ostetut yksittäiset palvelutunnit. Säännöllisesti ostettuna tarjoamme palvelutunnit alkaen 24,50 €/h.

Sinun on mahdollista ostaa palveluitamme arvonlisäverottomasti ja voit halutessasi käyttää myös kotitalousvähennystä palveluiden maksuissa (2 400 € per henkilö/vuosi, omavastuu 100 €). Autamme kaikkia asiakkaitamme arvonlisäverottomuuteen ja kotitalousvähennykseen liittyvissä kysymyksissä ja järjestelyissä.

 

Hyödynnä palveluseteli

Mikäli asut Helsingissä ja olet yli 65-vuotiaan omaishoitaja, voit myös ostaa palveluitamme Helsingin kaupungin myöntämällä palvelusetelillä. Lisätietoja palvelusetelin anomisesta saa Helsingin kaupungin sivuilta tai ottamalla yhteyttä meihin.

 

Mitä hoivapalvelut sisältävät?

Hoivapalvelumme sisältävät tukea mm. seuraavissa asioissa asiakkaan määritteleminä ajankohtina:Palveluesittely burst-tuntipalvelut

juttuseura kävelyseura kaupassakäynti henkilökohtainen hygienia apua pukeutumisessaruoanlaitto pyykinpesu kevyt siivous  yhteinen ajanvietto lukuseura tai -palvelu arjen asioiden järjestely apu lääkärillä käynnissä kukkien kastelu vaatteiden silitys palveluneuvonta – Kela, sosiaalitoimisto yms. hakemusten täyttöapu lääkkeiden otosta muistuttaminen lääkkeiden jako & antaminen toimintakyvyn tarkkailu kotihoitopalvelut omaishoitajan lyhytaikainen lomitus avustus sairaalasta kotiutumisessa
 

Meiltä osaamista myös mm. seuraavien sairauksien & diagnoosien hoidossa:

Tutustu lähemmin klikkaamalla alla olevia linkkejä

diabetes sydämen vajaatoiminta kohonnut verenpaine muistisairaus
 

Sisältöä elämään!®

Tukea ja turvaa läheiselle. Mielenrauhaa Sinulle, niin Suomessa kuin ulkomailla.

 

Ota yhteyttä suoraan tästä!


 

Tiesitkö?

Säännöllisyys edistää ikääntyvän hyvinvointia ja kotona pärjäämistä

 

 Haluatko unohtaa murheet montako palvelutuntia tarvitset?

 Haluatko kattavan palvelutason lisäetuineen?

 Haluatko läheisellesi henkilökohtaisen hoitovastaavan?

Haluatko säännölliset käynnit ja palvelun suunnitelmallisuuden?

 

Mikäli vastasit ”Kyllä” yllä oleviin kysymyksiin, suosittelemme tutustumaan kattaviin hyvinvointipaketteihin. Hyvinvointipaketit mahdollistavat hyvän ja laadukkaan elämän omassa kodissa henkilökohtaisen Senioriassistentin, hoiva- ja hyvinvointialan ammattilaisen avulla.

Uskomme hyvinvointipakettien olevan nykypäivän viisainta hoiva- ja hyvinvointipalvelua, jossa ikäihmisen huolenpito ja itsemäärämisvalta toteutuu oikealla tavalla yksilöllisen palvelun myötä. Arjen hoivasta ja kodinhoidosta voi tehdä ikäihmiselle juhlaakin!

 

Miksi hoiva- ja hyvinvointipaketit satunnaisten tuntipalveluiden sijaan?

Tauriala-Rasi hoivapalvelut

Tarja-Riitta Tauriala-Rasi,
terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja,
Vastaava Senioriassistentti

 

”Kuntouttavan ja aktivoivan tekemisen puuttuessa ikääntyvän asiakkaan toimintakyky heikkenee. Tämä vaikuttaa myös mielialaan, syrjäytymisen ja yksinäisyyden tunteeseen sekä sairastavuuteen. Kotona pärjäämättömyyden riski kasvaa ja pian tarvitaankin kallista laitos- tai palveluasumista. Sisältöä elämään!® pakettiratkaisumme poistaa tämän ongelman kiinteän tuntimäärän ja oikean suunnittelun ansiosta.”Tarja-Riitta Tauriala-Rasi, Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

 

Pakettiasiakkaan edut?

Gerontologisen hoitotyön positiivisten vaikutusten lisäksi pakettiasiakkaamme saavat useita rahanarvoisia etuja ja lisäpalveluita tarpeen mukaan.

He saavat oman henkilökohtaisen hoiva- ja hoitovastaavan (Senioriassistentti), kotihoitopalvelut (mm. insuliinipistokset, verikokeet ja haavahoidot), säästävät tuntihinnoittelussa, saavat edullisemmat arki-ilta, viikonloppu ja pyhäpäivä tuntihinnoittelun, yöpäivystyksen tarvittaessa ja haluttaessa senioriraportin kirjoituksen & lähetyksen omaisille yms. Tämän lisäksi pakettiasiakkaita palkitaan myös asiakasuskollisuudesta.

Pakettiasiakkaana saat esimerkiksi kaiken tämän:

henkilökohtainen hoitovastaava (Senioriassistentti) kattavampi palvelutaso kellon ympäri säännölliset käyntiajat edullisempi tuntiveloitus vrt. yksittäiset tunnit ei minimituntiveloitusta edullisempi tuntiveloitus vuorokauden kaikkina aikoina yöpäivystys tarpeen mukaan voinnintarkistussoittopalvelut tarpeen mukaan mahdollisuus täydentää joustavasti pakettien tuntimääriä tarpeen vaatiessa kattavat kotihoitopalvelut sisältäen lääkehuollon Omaisviestintä-palvelun

Pakettiasiakkuus kannattaa kaikin puolin ja voit vielä kokeilla palvelua tutustumishintaan!

Vaikutetaan yhdessä ikääntymisen laatuun!

 Tutustu hyvinvointipaketteihin!

 

Save

Save

Save

Save

Save