Hoivapalvelut


hoivapalvelut

Hoivapalvelut ikäihmisen ehdoilla

”Tukea läheiselle ja mielenrauhaa Sinulle”

Ulkopuolisen avun tarve on ikäihmisillä yleensä kasvava ja alkaa satunnaisesta hoiva-, kodinhoito- ja avustustarpeesta, jota ajan myötä täydennetään myös kotihoidolla ja tarvittavalla lääkehuollolla.

Ikääntymisen myötä monet päivittäiset rutiinit, kuten pukeutuminen, arjen asioiden järjestäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, lääkityksen muistaminen, lääkkeiden ottaminen, asiointi, syöminen yms tuovat haasteita itsenäiseen elämiseen (katso 17 vinkkiä avun tarpeen tunnistamiseen). Tämän kaltaisten haasteiden lisääntyessä tarjoaa Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut hyvän ratkaisun tukemaan ikäihmisen arkea.

Tarjoamamme hoivapalvelut kattavat kaiken arjen tavanomaisesta kodinhoidosta, avustuksesta ja hoivasta aina lääkehuoltoon ja kotihoidon palveluihin.

Työntekijämme ovat kokeneita hoiva- ja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka työskentelevät palvelulupauksemme ja arvomaailmamme mukaisesti. Asiakastyytyväisyys on työmme tärkein mittari, jonka haluamme lunastaa jokaisen asiakkaamme kohdalla.

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on tällä hetkellä tarjolla seuraavissa kunnissa: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja näitä ympäröivissä kehyskunnissa.

Kaikki hoivapalvelut samasta osoitteesta

Palvelumallimme lähtökohta on, että saat mahdollisimman paljon ikäihmisen hyvinvoinnin takaavia palveluita samasta osoitteesta. Näin sinun ei tarvitse hankkia esimerkiksi tavanomaista hoivaa ja kodinhoitoa yhdestä osoitteesta, lääkehuoltoa ja kotihoitopalveluita toisesta.

Palveluidemme myötä saat itse myös mielenrauhaa ja voit keskittyä oikeasti laatuajan viettämiseen läheistesi kanssa. Kaikki tarvittava ilman byrokratiaa!

Mitä hoivapalvelut sisältävät?

Hoivapalvelumme sisältävät tukea mm. seuraavissa asioissa asiakkaan määritteleminä ajankohtina:Palveluesittely burst-tuntipalvelut

juttuseura kävelyseura kaupassakäynti henkilökohtainen hygienia apua pukeutumisessaruoanlaitto pyykinpesu kevyt siivous  yhteinen ajanvietto lukuseura tai -palvelu arjen asioiden järjestely apu lääkärillä käynnissä kukkien kastelu vaatteiden silitys palveluneuvonta – Kela, sosiaalitoimisto yms. hakemusten täyttöapu lääkkeiden otosta muistuttaminen lääkkeiden jako & antaminen toimintakyvyn tarkkailu kotihoitopalvelut omaishoitajan lyhytaikainen lomitus avustus sairaalasta kotiutumisessa

Meiltä osaamista myös mm. seuraavien sairauksien & diagnoosien hoidossa:

Tutustu lähemmin klikkaamalla alla olevia linkkejä

diabetes sydämen vajaatoiminta kohonnut verenpaine muistisairaus

Sisältöä elämään!®

Tukea ja turvaa läheiselle. Mielenrauhaa Sinulle, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Ota yhteyttä suoraan tästä!


Tiesitkö?

Säännöllisyys edistää ikääntyvän hyvinvointia ja kotona pärjäämistä

 Haluatko unohtaa murheet montako palvelutuntia tarvitset?

 Haluatko kattavan palvelutason lisäetuineen?

 Haluatko läheisellesi henkilökohtaisen hoivan?

Haluatko säännölliset käynnit ja palvelun suunnitelmallisuuden?

Mikäli vastasit ”Kyllä” yllä oleviin kysymyksiin, suosittelemme tutustumaan kattaviin hyvinvointipaketteihin. Hyvinvointipaketit mahdollistavat hyvän ja laadukkaan elämän omassa kodissa henkilökohtaisen Senioriassistentin, hoiva- ja hyvinvointialan ammattilaisen avulla.

Uskomme hyvinvointipakettien olevan nykypäivän viisainta hoiva- ja hyvinvointipalvelua, jossa ikäihmisen huolenpito ja itsemäärämisvalta toteutuu oikealla tavalla yksilöllisen palvelun myötä.

 Tutustu hyvinvointipaketteihin!

Save

Save

Save

Save

Save