Hinnasto-käytännön tietoa


Hinnasto – käytännön tietoa

Olet oikeutettu ostamaan sosiaalipalveluita arvonlisäverottomasti, jos olet sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa johtuen iästä, pitkäaikaisesta sairaudesta yms. Arvonlisäveroton hinnoittelu toteutetaan palvelun käyttäjän ja Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelujen välisellä palvelusopimuksella ja palvelusuunnitelmalla.Palveluesittely burst-tuntipalvelut

Jos et halua palvelusuunnitelmaa voit aina ostaa palvelumme myös arvonlisäverolliseen hintaan. Hinnastossamme on mainittu kunkin palvelun kohdalla erikseen mikäli palvelun hinta sisältää arvonlisäveron.

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä palvelun kustannuksissa. Autamme asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä. Lisää kotitalousvähennyksestä löydät osiosta ”Kotitalousvähennys”.

 

Kuinka hyvinvointipaketit toimii?

Kiinteä hinnoittelu mahdollistaa mm. kuukausittaisen budjetoinnin: yksi sopimus, yksi lasku, kerran kuukaudessa, ei yllätyksiä.

Jos samassa osoitteessa asuu pariskunta palvelusopimus kattaa molemmat seniorit: kaksi käyttäjää, yksi hinta. Mitä kattavampi hyvinvointipaketti, sitä vähemmän maksat per tunti.

 

Tutustu pakettien hintoihin seuraavista painikkeista:

Smaragdi-hinnasto Rubiini-hinnasto Safiiri-hinnasto

Voit aina myös pyytää meiltä tarjouksen haluamallesi tuntimäärälle!

Save

Save