Hinnasto-käytännön tietoa 0

Hinnasto – käytännön tietoa

Olet oikeutettu ostamaan sosiaalipalveluita arvonlisäverottomasti, jos olet sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa johtuen iästä, pitkäaikaisesta sairaudesta yms. Arvonlisäveroton hinnoittelu toteutetaan palvelun käyttäjän ja Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelujen välisellä palvelusopimuksella ja palvelusuunnitelmalla.Palveluesittely burst-tuntipalvelut

Jos et halua palvelusuunnitelmaa voit aina ostaa palvelumme myös arvonlisäverolliseen hintaan. Hinnastossamme on mainittu kunkin palvelun kohdalla erikseen mikäli palvelun hinta sisältää arvonlisäveron.

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä palvelun kustannuksissa. Autamme asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä. Lisää kotitalousvähennyksestä löydät osiosta ”Kotitalousvähennys”.

 

Kuinka hyvinvointipaketit toimii?

Kiinteä hinnoittelu mahdollistaa mm. kuukausittaisen budjetoinnin: yksi sopimus, yksi lasku, kerran kuukaudessa, ei yllätyksiä.

Jos samassa osoitteessa asuu pariskunta palvelusopimus kattaa molemmat seniorit: kaksi käyttäjää, yksi hinta. Mitä kattavampi hyvinvointipaketti, sitä vähemmän maksat per tunti.

 

Tutustu pakettien hintoihin seuraavista painikkeista:

Smaragdi-hinnasto Rubiini-hinnasto Safiiri-hinnasto

Voit aina myös pyytää meiltä tarjouksen haluamallesi tuntimäärälle!

Save

Save


Tuntipalvelut-hinnasto 0

hinnasto burst-tuntipalvelut

Kodinhoito ja tarvittavat tukipalvelut asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea lyhytaikaisesti tai vain silloin tällöin.

Arkisin klo. 6.00-18.00: alkaen 39,50 €/h*

Tarjoamme tuntipalveluita myös arki-iltoina, viikonloppuina ja pyhäpäivinä. Voit tilata kattavan tuntipalveluhinnaston osoitteesta asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-15.00.

Tuntipalveluiden minimiveloitus on 1 h ja jokainen palvelutunti on täydet 60 minuuttia.

*Alkaen hinta saatavilla 10 tuntia kerralla ostettaessa (käyttöaika 1 kk). Yksittäin ostetun tunnin hinta 49,50 €.

Save

Save


Kävelyseura-hinnasto 0

hinnasto burst-kävelyseura

24,50 €/kerta/henkilö

Yllä mainittu hinta säännöllisesti vähintään yksi kerta per viikko ostettuna. Palvelu laskutetaan kerran kuukaudessa käytön mukaan ja postitse lähetettävästä laskusta perimme 5 €.

Palvelu tarjolla pääkaupunkiseudulla arkisin kello 9.00-17.00 välisenä aikana ja se tulee tilata viimeistään 48 h ennen toivottua ulkoiluajankohtaa. Yksi kerta on noin 60 minuuttia. Lisätiedustelut ja tilaukset yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-15.00.


Smaragdi-hinnasto 0

hyvinvointipaketti-smaragdi
 
 
 
 
Palvelusuunnitelmalla 20 tuntia kuukaudessa henkilökohtaisen Senioriassistentin palveluja asiakkaan määrittelemän päivittäisen tai viikottaisen tarpeen mukaan arkipäivisin kello 06.00-18.00 välisenä aikana. Räätälöi palvelupakettisi niin kuin haluat!

Palveluesittely burst-Smaragdi

Alkaen: 839 €/kk (= 41,95 €/h)

Arki-iltoihin, viikonloppuihin ja pyhäpäiviin tarjoamme tuntipalvelut pakettiasiakkaan eduin. Tilaa kattava palveluhinnasto osoitteesta asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-15.00.

Smaragdi-hyvinvointipaketti tarjoaa mm. seuraavat rahanarvoiset lisäedut:

hoitopalvelut ei minimikäyntiveloitusta mahdollisuus palveluaikojen muutoksiin ja käyntien suunnitteluun Omaisviestintä-palvelun

Ota yhteyttä suoraan tästä!

Rubiini-hinnasto 0

Rubiini-hyvinvointipaketti
 
 
 
 
Palvelusuunnitelmalla 30 tuntia kuukaudessa henkilökohtaisen Senioriassistentin palveluja asiakkaan määrittelemän päivittäisen tai viikottaisen tarpeen mukaan arkipäivisin kello 06.00-18.00 välisenä aikana. Räätälöi palvelupakettisi niin kuin haluat!

Copy of Palveluesittely burst-Rubiini

Alkaen: 1.229 €/kk (= 40,97 €/h)

Arki-iltoihin, viikonloppuihin ja pyhäpäiviin tarjoamme tuntipalvelut pakettiasiakkaan eduin. Tilaa kattava palveluhinnasto osoitteesta asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-15.00.

Rubiini-hyvinvointipaketti tarjoaa mm. seuraavat rahanarvoiset lisäedut:

hoitopalveluthaluttaessa kuukausittaisen senioriraportin kirjoittaminen & lähettäminen omaisille useamman maksajan laskutuspalvelut  mahdollisuus palveluaikojen muutoksiin ja käyntien suunnitteluun voinnintarkistussoittopalvelut tarpeen mukaan Omaisviestintä-palvelun

Ota yhteyttä suoraan tästä!

Safiiri-hinnasto 0

Safiiri-hyvinvointipaketti
 
 
 
 
Hyvinvointipaketti vaihtoehtoja täynnä. Palvelusuunnitelmalla 32 tuntia kuukaudessa henkilökohtaisen Senioriassistentin palveluja sekä 8 kpl Senioriseteleitä, jotka oikeuttavat vapaavalintaisiin lisäpalveluihin (1 Senioriseteli = n. 1 tunti palvelua) päivittäisen tai viikottaisen tarpeen mukaan arkipäivisin kello 06.00-18.00 välisenä aikana. Yhteensä noin 40 tuntia henkilökohtaista palvelua joka kuukausi!

Vaihtoehtoisesti voit valita palvelusuunnitelmalla 40 tuntia kuukaudessa henkilökohtaisen Senioriassistentin palveluja ilman Senioriseteleitä.

Copy of Palveluesittely burst-Safiiri

Alkaen: 1.599 €/kk (= 39,97 €/h)

Arki-iltoihin, viikonloppuihin ja pyhäpäiviin tarjoamme tuntipalvelut pakettiasiakkaan eduin. Tilaa kattava palveluhinnasto osoitteesta asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-15.00.

Safiiri-hyvinvointipaketti tarjoaa mm. seuraavat rahanarvoiset lisäedut:

hoitopalveluthaluttaessa kuukausittaisen senioriraportin kirjoittaminen & lähettäminen omaisille useamman maksajan laskutuspalvelut yöpäivystyksen tarpeen mukaan ei minimikäyntiveloitusta mahdollisuus palveluaikojen muutoksiin ja käyntien suunnitteluun voinnintarkistussoittopalvelut tarpeen mukaan Omaisviestintä-palvelun

Ota yhteyttä suoraan tästä!

Kotitalousvähennys 0

Kotitalousvähennys

 

Näin hyödyt kotitalousvähennyksestä verotuksessa.

Voit käyttää hyödyksesi kotitalousvähennyksen (2.400,00 € per henkilö vuonna 2019) kotona tuotetuista arvonlisäverollisista ja arvonlisäverottomista palveluista. Näihin lukeutuvat tarjoamamme hoiva –ja hyvinvointipaketit (lukuun ottamatta lääkehuoltoon luettavia palveluita tai käytettyä aikaa).

Tarjoamamme Safiiri-hyvinvointipaketin lisäpalveluiden osalta voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä soveltuvin osin. Lisäpalvelut, kuten pihanhoito -ja siivouspalvelut oikeuttavat kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen. Fysioterapia -ja hierontapalvelut taas eivät oikeuta kotitalousvähennykseen.

Autamme kotitalousvähennykseen liittyvissä kysymyksissä jokaista asiakastamme. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 €.

Muista, voit jakaa palvelumme kuukausimaksut useamman maksajan kesken (autamme laskutukseen liittyvissä järjestelyissä niin että useampi henkilö voi hyödyntää edun).

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät seuraavista linkeistä: VERO.FI, VERO.FI-SYVENTÄVÄT OHJEET (kts. kohta sosiaalihuoltopalvelut) ja VERONMAKSAJAT.FI

 

Monta maksajaa

Mitä useampi maksaja, sitä enemmän hyödytte verotuksessa!

Jokaiselle kuukausilaskuun osallistuvalle voidaan toimittaa oma ositettu lasku vuoden aikana. Jokainen maksaja on oikeutettu kotitalousvähennykseen (2.400,00 € per henkilö vuonna 2019) voimassa olevien verottajan kotitalousvähennyssäädösten mukaisesti.

 

Kuvitteellinen esimerkki:

Helvi, 77v toivoo, että saisi viettää hyvän elämän omassa kodissa aina sen ehtoopuolelle saakka. Helvin fyysisen kunnon heiketessä monet arkiaskareet ovat kuitenkin tulleet liian raskaiksi. Toisinaan Helvi unohtaa ottaa määrätyt lääkkeensä ja tuntee tiettyä turvattomuutta kotona, joka entisestään huolestuttaa hänen lapsiaan Juhania ja Sinikkaa.

Juhani 56v ja Sinikka 55v auttavat parhaalla mahdollisella tavalla äitiään, mutta omien työ ja perhekiireidensä sekä Sinikan maantieteellisen etäisyyden takia he eivät pysty käymään äitinsä luona joka viikko, saati päivittäin. Huoli äidin kotona pärjäämisestä on kuitenkin suuri ja tämän takia Juhani ja Sinikka ovat ruvenneet miettimään ja etsimään eri vaihtoehtoja äitinsä hyväksi.

Palveluasuminen tai kotiin tarjottavat palvelut tuntuvat mielekkäimmiltä vaihtoehdoilta. Lapset tietävät äitinsä toiveen kotona asumisesta ja haluavat kunnioittaa tätä. Niinpä he päättävät hankkia tarvittavan tuen ja turvan äidille kotiin ottamalla Rubiini-hyvinvointipaketin (vaihtoehto maxi) ja henkilökohtaisen Senioriassistentin Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluilta. Juhani ja Sinikka avustavat äitiään tarvittavissa palvelumaksuissa, koska äidin varat eivät aivan riitä yksin palvelumaksuja kattamaan.

Seuraavassa näet kuinka Helvi, Juhani ja Sinikka voivat hyödyntää kotitalousvähennystä kuukausittaisissa palvelumaksuissa:

 

etusi yli 30

Palvelulla 1 käyttäjä (Helvi) ja 3 maksajaa (Helvi, Juhani ja Sinikka).
Kuukausihinta kotitalousvähennys huomioiden  727,50 € * (ilman kotitalousvähennystä 1.327,50 €). VAIN 24,25 €/h!

* Laskelma perustuu yhden vuoden mittaiseen asiakkuuteen, jossa kaikki kolme maksajaa käyttää oman henkilökohtaisen kotitalousvähennysoikeutensa palvelumaksuja varten. Se huomioi omavastuun ja lääkehuollon (lääkehuolto ei ole kotitalousvähennyskelpoinen ja sen osuus hyvinvointipaketin kk-hinnasta on 100 €) mutta ei sisällä tutustumiskuukautta. Laskelma perustuu vuoden 2019 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Laskelman Rubiini-hyvinvointipaketti (Maxi kokonaisuus) on alv 0%, koska Helvi on oikeutettu ostamaan kotiin tarjottavia hoivapalveluita alv 0%-hinnoittelulla.

kotitalousvähennys hoivapalveluissa

 

Kotitalousvähennyksen tuoma etu säästää sinulle selvää rahaa ja tuo hyvää mieltä läheiselle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tai soita suoraan ja sovi ilmainen palveluiden esittely 010 524 0300

 


Kotiin vai palvelutaloon? 0

Kotiin vai palvelutaloon?

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut oli mukana Helsingin Sanomien 18.2.2014 julkaisemassa laajassa ikäihmisten palveluiden vertailussa ”Kotiin vai palvelutaloon?” Vertailun tarkoituksena on neuvoa kuluttajia tarjolla olevista vaihtoehdoista, palveluista ja niiden hinnoitteluperiaatteista.

Helsingin Sanomien julkaisusta poiketen kaikki tarjoamamme hyvinvointipaketit sisältävät haluttaessa lääkehuollon tavanomaisen hoivan (mm. avustus ja kodinhoito) lisäksi kiinteällä kk-hinnalla. Kaikki tarvittavat palvelut määritetään yhdessä asiakkaan, omaisten ja Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden Senioriassistentin toimesta.

Muistathan! Jokainen hyvinvointipaketin palvelutunti on täydet 60 minuuttia ja saat kussakin paketissa ensimmäiselle kuukaudelle tutustumisedun arvoltaan 100 €.

Katso Helsingin Sanomien artikkeli omilla henkilökohtaisilla verkkotunnuksillasi: HS.FI

 

Kotiin vai palvelutaloon

Suurenna kuva klikkaamalla sitä!

Mitä maksaa kunnan tarjoama palveluasuminen? Selvitä oma tai läheisesi kk-maksu kätevän laskurimme avulla.

Siirry laskuriin

 

Lue asiakkaistamme, jotka ovat valinneet palvelut omaan kotiin!

Asiakaspalaute

Palveluedut 0

Palveluedut

 

 • Teemme kaikki palvelusopimukset kasvotusten, joko henkilökohtaisen ensitapaamisen jälkeen tai sen aikana asiakkaamme valitsemassa paikassa. Me tulemme sinne missä asiakkaamme ovat!
 • Saat kussakin hyvinvointipaketissa ensimmäisen kuukauden tutustumishintaan – sitoutumatta jatkamaan palvelua. Tutustumishinta on kotitalous / asiakaskohtainen ja käytettävissä ainoastaan kerran asiakkuuden aikana riippumatta kotitalouteen / asiakkaalle tehtävistä palvelupakettien muutoksista.
  • Jos et ole kaikin puolin tyytyväinen palveluumme ja haluat lopettaa sen tutustumiskuukauden jälkeen tai sen aikana ilmoitus puhelimitse (010 524 0300), sähköpostitse (asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi) tai henkilökohtaisesti henkilökunnallemme riittää. Palvelu lopetetaan tällöin välittömästi tai seuraavasta arkipäivästä alkaen.
  • Jos haluat jatkaa palvelua tutustumiskuukauden jälkeen ilmoita siitä puhelimitse (010 524 0300), sähköpostitse (asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi) tai henkilökohtaisesti henkilökunnallemme viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen tutustumiskuukauden loppua. Sopimus jatkuu tällöin toistaiseksi voimassa olevana.
  • Ensimmäisen kuukauden aikana ei ole yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa.
  • Irtisanomisen sattuessa ennen ensimmäisen kuukauden päättymistä ja kuukausilaskun lähettämistä veloitamme vain toteutuneiden palvelutuntien mukaan perustuen Senioriassistentin rekisteröityihin käynteihin. Mikäli kuukausilasku on lähetetty ja maksettu hyvitämme käyttämättömät palvelutunnit ja/tai Seniorisetelit.
  • Tutustumishinnat ovat voimassa vain yhden kerran samaan talouteen tai osoitteeseen.
 • Ensimmäisen kuukauden jälkeen hyvinvointipakettien palvelusopimus on voimassa toistaiseksi ja peruttavissa yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla.
  • Mikäli jostain syystä haluat irtisanoa palvelun voit tehdä sen joko puhelimitse (010 524 0300), sähköpostilla (asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi) tai ilmoittamalla henkilökohtaisesti henkilökunnallemme.
  • Riippumatta yhteydenottotavasta Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden tulee vastaanottaa irtisanomisilmoitus viimeistään kuukauden toisena arkipäivänä, jotta palvelun irtisanominen astuu voimaan seuraavan kuukauden alusta.
  • Tauotus ja irtisanomisaika eivät voi kulua päällekkäin.
 • Mikäli asiakas haluaa pitää taukoa (”tauotus”) tulee tauosta ja sen pituudesta ilmoittaa joko puhelimitse (010 524 0300), sähköpostilla (asiakaspalvelu@sisaltoaelamaan.fi) tai ilmoittamalla henkilökohtaisesti henkilökunnallemme viimeistään 14 päivää ennen toivottua tauon alkua.
  • Alle kahden (2) viikon tauoissa laskutussuhdetta ei katkaista. Tauon aikana laskutetut tunnit hyvitetään yhteisesti sovitun palvelusuunnitelman mukaisesti asiakkaan palattua tauolta.
  • Yli kahden (2) viikon tauoissa laskutussuhde katkaistaan. Maksamalla varausmaksun asiakas voi varata toivotun Senioriassistentin ja toivotut palveluajat. Varausmaksu on 30% asiakkaan hyvinvointipaketin kuukausimaksusta ja se veloitetaan kultakin taukokuukaudelta. Varausmaksu hyvitetään asiakkaan palattua tauolta.
  • Asiakas voi myös valita olla maksamatta varausmaksua, mutta tällöin emme takaa että sama henkilökohtainen Senioriassistentti ja käyntiajat ovat saatavilla asiakkaan palattua tauolta.
  • Tauotus ja irtisanomisaika eivät voi kulua päällekkäin.
 • Hyvinvointipaketit ja vähintään kuukauden kestävät muut sopimukset (esim. turvapuhelinpalvelu) laskutetaan kerran kuukaudessa kuukauden 10 päivä (mukaan lukien hyvinvointipakettien tutustumiskuukausi). Maksuehto 14 päivää netto. Viivästyskorko 7%. Maksumuistutuksesta perimme 5 €.
  • Jos kuukausilaskua ei makseta eräpäivään mennessä Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen päättymään 14 päivän kuluttua irtisanomisilmoituksen lähettämisestä.
 • Hyvinvointipakettien tuntivelotteiset Plus-palvelut laskutetaan käytettyjen palvelujen mukaisesti kuukausilaskun yhteydessä.
 • Palvelusuunnitelmassa sovitun palvelukäynnin peruutusehto on 24 h, muutoin katsomme palvelukäynnin toteutuneeksi ilman erillistä hyvitystä.
 • Voit milloin tahansa joustavasti vaihtaa hyvinvointipakettiasi tarpeen mukaan.
 • Mikäli et jonakin kuukautena käytä kaikkia Senioriseteleitäsi (Safiiri-hyvinvointipaketti) jäävät ne sinulle saldoksi seuraavaa kuukautta varten. Tällöin voit käyttää seuraavana kuukautena enemmän.
  • Mikäli lopetat palvelumme käytön voimassa olevien ehtojen mukaisesti nimissäsi oleva saldo hyvitetään rahana 29 € / Senioriseteli
 • Plus-palveluiden osalta varaamme oikeuden käyttää tarpeen vaatiessa toista kuin nimettyä Senioriassistenttia.
 • Nimetyn Senioriassistentin ollessa tilapäisesti estynyt hoitamaan työtehtäviään, hänen työtehtävänsä hoitaa väliaikainen sijainen.
 • Pidätämme oikeuden vaihtaa palvelusopimuksessa nimetyn Senioriassistentin toiseen johtuen:
  • Sisäisestä työvuorosuunnittelusta.
  • Työsuhteen päättymisestä.
  • Muu vastaava syy.
 • Senioriassistentin vaihdosta ilmoitamme vähintään kaksi (2) viikkoa etukäteen.
 • Määräaikaiset alle kuukauden pituiset sopimukset (esim. räätälöity yhden viikon avustus sairaalasta kotiutumiseen) laskutetaan viimeisen palvelukäynnin jälkeen. Maksuehto 14 päivää netto. Viivästyskorko 7%. Maksumuistutuksesta perimme 5 €.
 • Sisältöä elämään!® –tyytyväisyyslupauksemme:
  • Pyrimme laadukkaaseen palvelukokonaisuuteen. Jos emme jostain syystä pysty tätä lunastamaan ja et ole täysin tyytyväinen palvelukokemukseesi hyvitämme tämän tapauskohtaisesti, ja korjaamme virheemme.

 

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Toimintaperiaate kauppasopimusta koskevissa erimielisyyksissä: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).